Getuigenissen

Getuigenissen

Dirk Gastmans

Head of Production
Marlux

Tijdens de periode van Jo bij Marlux, heb ik rechtstreeks aan Jo gerapporteerd.

Ikzelf heb Jo tijdens zijn carrière bij Marlux ervaren als een persoon met een duidelijke visie, rechtstreekse aanpak doch steeds op een correcte manier. Bij veranderingen heeft Jo nooit gehandeld naar eigen succes, maar altijd met de gehele organisatie in het achterhoofd. Hij heeft dit gedaan door zowel de mensen als de structuren naar een hoger niveau te brengen.

Niels Beukenex

Manager Test Engineering and Development
Neways Industrial Systems

In de samenwerking met Jo van bijna een jaar heb ik hem ervaren als een professionele project manager.
Jo heeft de capaciteit om verwachtingen zeer helder te managen, dit zowel naar zijn team als naar zijn opdrachtgever. Hij is in staat om met duidelijke rapportering, kort op de bal te spelen.

Door middel van aandacht voor elk individu en de groepsdynamiek plaatste hij zijn team voorop als belangrijkste werkinstrument, hierdoor had hij weinig moeite om de focus en motivatie in de groep hoog te houden.

Tom van Wanrooij

Corporate Director ICT
Neways

"Jo had binnen Neways een goed track record opgebouwd als project manager. Het was daarom bijna een automatisme Jo te vragen om de vacature in te vullen van Project Manager ICT.

Jo heeft daar zijn ziel en vaardigheden ingelegd om er een succes van te maken in dit grote en complexe project in een bovendien dynamische omgeving.
Hij gebruikt daar een aanpak en stijl voor exact zoals hij beschrijft in zijn Missie/Strategie en onderscheidend vermogen. Jo houdt vast aan zijn basis en is er een warm pleitbezorger van.

Dit geeft duidelijkheid voor zijn stakeholders. En laat zich uiteindelijk leiden naar een voorspelbaar resultaat.
Daarnaast heb ik Jo ervaren als een warm mens. Het was een genoegen om met hem samen te werken."

Marleen Peeters

Zaakvoerder
marK

“Ik heb de samenwerking met Jo ervaren als een persoonlijke verrijking. Jo’s kritische geest houd je alert en helpt je om doelgericht bezig te blijven. Jo gaat graag zeer gestructureerd en methodisch te werk. Daarnaast heeft hij zeer veel aandacht voor menselijke waarden. Hij prikkelt je interesse voortdurend met nieuwe inzichten die je zelf mag verwerven.”

Bart Verjans

Plantmanager
Tessenderlo Chemie Ham

"Bij het organiseren van onze Shut Down’s heeft Jo in een tumultueus klimaat stabiliteit gebracht door een stap-voor-stap benadering bij het brengen van structuur en het laten opnemen van verantwoordelijkheden. Dit is voelbaar vanaf het management tot en met de werkvloer. Als plantmanager ervaarde ik ook de borging van het systeem en de gedragenheid in alle lagen van het bedrijf. Wij zijn er erg tevreden over en kunnen deze werkwijze ten zeerste aanbevelen."

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Getuigenissen

Dirk Gastmans

Head of Production | Marlux

Ikzelf heb Jo tijdens zijn carrière bij Marlux ervaren als een persoon met een duidelijke visie, rechtstreekse aanpak doch steeds op een correcte manier.

Marleen Peeters

Zaakvoerder | marK

Ik heb de samenwerking met Jo ervaren als een persoonlijke verrijking. Jo’s kritische geest houd je alert en helpt je om doelgericht bezig te blijven.

Bart Verjans

Plantmanager | Tessenderlo Chemie Ham

Bij het organiseren van onze Shut Down’s heeft Jo in een tumultueus klimaat stabiliteit gebracht door een stap-voor-stap benadering bij het brengen van structuur.

Wil jij meer plezier, minder stress en betere resultaten?

Jo Nelles van Svalco begeleidt professionals rond leiderschap, werken in en met teams, bewustzijnsverruiming voor betere resultaten en meditatie voor een betere mentale weerbaarheid en kracht. 

Maak nu een afspraak

Laatste Nieuws